Iskanje po avtomobilu
Možnosti
Vse
Izberite vse Izbriši
Vse znamke
0 / 47
Potrdi

Alu platišča po vozilu

Da bi vam nudili širok izbor alu platišč, prilagojenih vašemu vozilu, si v spodnjem seznamu izberite znamko vašega vozila.

LiderPnevmatik si prizadeva najti vse modele platišč, ki ustrezajo vašim željam in ki so na razpolago po najboljši ceni na trgu.

Naročite svoja aluminijasta platišča po ugodnih cenah

Vse bolj razširjena aluminijasta platišča prilagajajo videz vašega vozila in mu dajejo podobo višje kakovosti ali popolnoma drugačen videz.

Uporaba aluminija je postala vse bolj razširjena v avtomobilskem sektorju. Zahvaljujoč tej kovini so platišča postala bolj estetska in manj težka.

Aluminijasta platišča izboljšajo zmogljivost vašega avtomobila. Lažja platišča zmanjšujejo težo nevzmetenih mas, kar izboljša udobje, vodljivost, zaustavitvene razdalje in zmanjša porabo goriva.

Na aluminijastih platiščih je možnih več končnih obdelav, barvanih, lakiranih, poliranih … za vse okuse.

Aluminijasta platišča, ki so primerna za vse vrste vozil in so na voljo v vseh dimenzijah, omogočajo spreminjanje dimenzij pnevmatik, s katerimi je opremljen vaš avto. Za bolj športni videz je priporočljivo namestiti platišča večjega premera.

Morda boste želeli namestiti tudi širše pnevmatike ali pa platišča izvleči iz karoserije s podstavki ali distančniki za razširitev koloteka. V naši tabeli lahko najdete ustrezne velikosti pnevmatik / platišč, širine pnevmatik, ki so primerne za vsako širino platišča.

Zahvaljujoč našemu 3D konfiguratorju lahko neposredno opazujete, kaj platišče prispeva k vašem vozilu.

LiveChat
Whatsapp Messenger