Najdete kovinska platišča, ki ustrezajo vašemu vozilu

Za opremljanje vašega vozila po najboljši ceni, vam nudi LiderPnevmatik širok izbor kovinskih platišč po nizki ceni, ki jih je skrbno izbrala naša ekipa.

Za enostavno naročilo, vam omogoča iskalnik brezskrbno kupovanje. To domiselno orodje je bilo zasnovano za pravilno izbiro platišč, ki ustrezajo vašemu vozilu. Potrebno je vpisati samo znamko in model vašega vozila, ter premer zaželenega platišča.

Naročite svoja pločevinasta platišča po ugodnih cenah

Mnogi avtomobilisti naročajo jeklena platišča, da ustvarijo zimski paket (platišča + zimske pnevmatike) in da jim pozimi ni treba razstavljati pnevmatik s platišč. Poleg tega so pločevinasta platišča trdna in težja od aluminijastih, zato so idealna za najboljši oprijem z zimskimi pnevmatikami.

Z našim spletnim konfiguratorjem preprosto vnesite znamko in model svojega vozila, če si želite ogledati vsa združljiva platišča. Če želite izvedeti več o jeklenih platiščih, si oglejte naš vodnik za platišča.

Ne pozabite, da je pri pritrditvi kolesa pomembno, da privijete križne vijake. Za več podrobnosti preberite članek Kako priviti platišče.

Za najustreznejšo namestitev je treba uporabiti navorni ključ in naslednje zatezne navore:

LiveChat
Whatsapp Messenger