Iskanje po avtomobilu

Dimenzija pnevmatike za avtomobil

Da vam pomagamo pri izbiri najboljših pnevmatik ob vašem naročilu, prosimo, izberite znamko vašega vozila s spodnjega seznama.

Ta korak nam bo omogočil lažje prepoznavanje pnevmatik in dimenzij, ki ustrezajo vašemu vozilu. Imamo pnevmatike za vse znamke vozil, zato boste vedno našli pnevmatiko, ki ustreza vašim potrebam, in to po nepremagljivih cenah.

Kakšna je velikost mojih pnevmatik?

Najboljši način, da izveste ali preverite velikost pnevmatik, ki jih želite naročiti za svoj avtomobil, je, da si ogledate oznake širine, višine in premera na boku vaše pnevmatike.

Če vozila nimate pri roki, lahko s pomočjo našega spletnega konfiguratorja dobite seznam dimenzij pnevmatik, združljivih z vašim avtomobilom. Če imate le malo znanja, vam to iskanje enostavno, jasno in učinkovito omogoča, da v nekaj klikih najdete primerne avtomobilske pnevmatike.

Nasvet: kar lahko naredi več, lahko tudi manj - povsem možno je montirati na vaše vozilo pnevmatike z indeksi obremenitve ali hitrosti, ki so višji kot pri originalno nameščenih.

Za zimske pnevmatike: možno je izbrati indeks hitrosti, ki je eno črko nižji kot pri originalno nameščenih letnih ali celoletnih pnevmatikah. Vse informacije o indeksu obremenitve in hitrosti lahko najdete v našem vodniku.

LiveChat
Whatsapp Messenger