Dimenzija pnevmatike za avtomobil

Dimenzija pnevmatike za avtomobil

Da vam pomagamo pri izbiri najboljših pnevmatik ob vašem naročilu, prosimo, izberite znamko vašega vozila s spodnjega seznama.

Ta korak nam bo omogočil lažje prepoznavanje pnevmatik in dimenzij, ki ustrezajo vašemu vozilu. Imamo pnevmatike za vse znamke vozil, zato boste vedno našli pnevmatiko, ki ustreza vašim potrebam, in to po nepremagljivih cenah.

Pnevmatike

Kakšna je velikost mojih pnevmatik?

Najboljši način, da izveste ali preverite velikost pnevmatik, ki jih želite naročiti za svoj avtomobil, je, da si ogledate oznake širine, višine in premera na boku vaše pnevmatike.

Če vozila nimate pri roki, lahko s pomočjo našega spletnega konfiguratorja dobite seznam dimenzij pnevmatik, združljivih z vašim avtomobilom. Če imate le malo znanja, vam to iskanje enostavno, jasno in učinkovito omogoča, da v nekaj klikih najdete primerne avtomobilske pnevmatike.

Nasvet: kar lahko naredi več, lahko tudi manj - povsem možno je montirati na vaše vozilo pnevmatike z indeksi obremenitve ali hitrosti, ki so višji kot pri originalno nameščenih.

Za zimske pnevmatike: možno je izbrati indeks hitrosti, ki je eno črko nižji kot pri originalno nameščenih letnih ali celoletnih pnevmatikah. Vse informacije o indeksu obremenitve in hitrosti lahko najdete v našem vodniku.

Nadaljujte z brskanjem brez soglasja >
O piškotkih in drugih sledilnikih
Liderpnevmatik.si (AD TYRES) in njegovi partnerji (Google, Hotjar, Microsoft) uporabljajo identifikatorje (piškotke) in druge sledilnike (spletno shranjevanje), da zagotovijo pravilno delovanje spletnega mesta, olajšajo brskanje, izvedejo statistične meritve in prilagodijo njegove oglaševalske akcije. Piškotki in drugi sledilniki, shranjeni v vaši napravi, lahko vsebujejo osebne podatke. Prav tako ne nameščamo nobenih piškotkov ali drugih sledilnikov brez vaše svobodne privolitve in soglasja, razen tistih, ki so bistvenega pomena za delovanje spletnega mesta. Vašo izbiro hranimo 6 mesecev. Soglasje lahko kadar koli prekličete tako, da odprete stran s piškotki in drugimi sledilniki. Lahko se odločite za nadaljevanje brskanja, ne da bi sprejeli piškotke ali druge sledilnike. Zavrnitev ne preprečuje dostopa do storitev AD TYRES. Za več informacij vas vabimo, da si ogledate stran s piškotki in drugimi sledilniki.
Prilagodi piškotke
LiveChat
Napaka, prosimo vas, da poskusite še enkrat, in da nas kontaktirate, če se problem ponavlja.